Hubungi kita kanggo sampel gratis

Babagan Kita

Leshan Sanjiang Biological Technology Co., Ltd. minangka perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi sing diadegake bebarengan karo ilmuwan kehutanan sing misuwur ing donya, Pak Xu Zhongyun, kepala peneliti Institut Riset Selatan USDA Forest Service, lan peneliti Akademi Cina Kehutanan. Iki didaftar lan diadegake ing Zona Pengembangan Industri Teknologi Tinggi Nasional Leshan ing taun 2003.

Perusahaan bakal netepi konsep "nguber kaunggulan lan operasi sing lestari".

  • canvas(2)
business_tit_ico

Riset lan Pangembangan

Teknologi revolusioner sing mentas dikembangake rampung ngrampungake kesulitan kerajinan tradisional

pengalaman

Profesional

Sawise-sale-layanan

Kualitas

business_tit_ico

Ngupaya keunggulan lan operasi sing lestari

Kontribusi kanggo pangembangan ekonomi lan kemajuan teknologi industri

Skenario Aplikasi

Manufaktur bahan elektronik semikonduktor Asam Gallic (kelas elektronik)

Aditif pangan Propyl Gallate (Food grade FCC-IV)

Bahan baku, Asam Gallic Menengah (kelas Industri)

Obat anti kanker Asam Gallic (kelas farmasi)