Hubungi kita kanggo sampel gratis

Babagan Kita

厂房全景0701

Perusahaanprofil

Leshan Sanjiang Biological Technology Co., Ltd. minangka perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi sing diadegake bebarengan karo ilmuwan kehutanan sing misuwur ing donya, Pak Xu Zhongyun, kepala peneliti Institut Riset Selatan USDA Forest Service, lan peneliti Akademi Cina Kehutanan. Iki didaftar lan diadegake ing Leshan National High-tech Industrial Development Zone ing 2003. Utamane mrodhuksi macem-macem intermediet farmasi, bahan kimia sing apik, aditif pangan lan produk liyane nggunakake sumber daya Linte Cina-Galla Chinensis lan produk alami sing diimpor saka Peru minangka bahan mentah. .Sanjiang nggunakake sumber daya manca kanthi lengkap kanggo entuk ijol-ijolan manca liwat pangolahan lan ekspor sing jero, lan dadi perusahaan utama kanggo wong sugih lan kabupaten sing sugih lan mbangun deso sosialis anyar lan nyengkuyung ekonomi lokal kanggo entuk manfaat kanggo masarakat.

kitaKaluwihan

Perusahaan kita duwe kemampuan pangembangan ilmiah lan teknologi sing kuwat, lan duwe akeh personel ilmiah lan teknis sing wis melu riset lan pangembangan produk seri galvanis lan proses jero Tara sajrone pirang-pirang taun.Kita uga duwe personel ilmiah lan teknologi domestik sing kondhang ing riset lan pangembangan obat-obatan lan produk biokimia.

Koperasimitra

Our company wis dijupuk akeh prestasi ngelmu lan teknologi lan paten, lan wis cooperated karo Chinese Academy of Forestry, Nanjing Forestry University, Northeast Forestry University lan colleges lan universities kanggo terus-terusan ngembangaken proyèk Processing jero saka produk alas, lan produk wis mboko sithik mlebu. pasar internasional.

Perusahaankekuwatan

Adhedhasar kaluwihan saka kawicaksanan, sumber daya lan sumber daya manungsa, perusahaan nandur modhal 30 yuta yuan ing phase pisanan lan wis rampung limang baris produksi gallic lan pangolahan tara;output taunan 600 ton saka asam gallic, 300 ton saka propyl gallate, 200 ton saka Methyl gallate, 200 Ton produk seri asam tannic;ing proyek fase kapindho, perusahaan bakal ngalih saka intermediet farmasi, aditif panganan, produk kimia sing apik kanggo produk kimia biofarmasi lan elektronik, ngembangake klompok produk.

PerusahaanSertifikat

Perusahaan kasebut ngliwati demonstrasi sistem mutu ISO9001 ing Januari 2005;entuk sertifikasi KOSHER ing April 2005;entuk sertifikasi HACCP ing Agustus 2009;entuk lisensi produksi propyl gallate ing September 2015;lan entuk penilaian keamanan tingkat katelu nasional ing Desember 2015.

ISO E VERSION

ISO 9001

KOSHER

KOSHER

HACCP E VERSION

HACCP

Hubungi Kita

Perusahaan bakal netepi konsep "nguber kaunggulan lan operasi sustainable", terus-terusan nyerep teknologi canggih ing donya, nambah investasi ing riset lan pangembangan, lan kontribusi kanggo pangembangan ekonomi kulon lan kemajuan teknologi industri.