Hubungi kita kanggo sampel gratis

FAQ

三江3

kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Sanjiang duwe pengalaman 18 taun khusus ing produk seri asam gallic asam Gallic
Gunakake teknologi anyar, kontrol kualitas luwih apik
R&D profesional lan tim produksi, pengalaman luwih saka 10 taun
apa proses kanggo menehi hasil karo kita?

①Hubungi kita kanggo informasi produk lan COA,
②kita bakal nuduhake sampel gratis kanggo testing;
③sawise kualitas dikonfirmasi, miwiti produksi massal;
④pembayaran cetha, kita ngirim produk kanggo sampeyan

carane kita bisa njamin kualitas?
sampel sadurunge produksi massal bakal nuduhake kanggo sampeyan kanggo testing;
Inspeksi pungkasan sadurunge pangiriman;
Analisis bagean katelu saben batch (kelas elektronik lan produk kemurnian dhuwur.
apa packing kita?
tas PE pindho packing nang lan drum packing njaba
layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, Pangiriman Ekspres;
Mata uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR, GBP, CNY;
Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, Western Union, Awis;
Basa: Inggris, Cina