Hubungi kita kanggo sampel gratis

Asam Gallic (kelas elektronik)

Katrangan singkat:

jeneng produk:Asam galat (kelas elektronik)

Jeneng kimia: 3,4,5-Asam trihidroksibenzoat

Formula strukturala: C7H6O5/ 170,12 g / mol

Produk asli produksi


Detail Produk

Tag produk

jeneng produk:Asam galat (kelas elektronik)

Jeneng kimia:3,4,5-Asam trihidroksibenzoat

Formula struktural:C7H6O5/ 170,12 g / mol

KASUS: 149-91-7

5995-86-8 (monohidrat)

indeks kualitas:Produk kasebut tundhuk karo standar Eropa (tingkat siji), standar JIS nasional Jepang (tingkat siji), US Pharmacopoeia edisi 27th, lan produk kualitas paling dhuwur.

Panganggone / cara nggunakake:Produk iki akeh digunakake ing industri pharmaceutical, pewarna, kimia lan sintesis organik, lan uga kanggo analisis logam langka.

Panyimpenan:Kelembapan-bukti, cahya-bukti, panyimpenan nutup

Packing:tas anyaman njaba plastik njero, bobot net 25 kg

high

iconAplikasi

Aplikasi asam Gallic minangka kemampuan anti-jamur lan anti-virus kanggo ningkatake fungsi leukosit sing ngilangi patogen, nyumbang kanggo sistem kekebalan sing luwih sehat lan kuwat.Kelas panganan bakal dadi segmen sing paling cepet tuwuh amarga aplikasi Asam Gallic minangka anti-mikroba, anti-karsinogenik, lan anti-mutagenic lan antioksidan bakal mengaruhi pasar Gallic global ing industri panganan.Salajengipun, nggunakake Asam Gallic kanggo ngitung isi fenol ing macem-macem analits utamané digunakake dening industri pangan.Kelas industri bakal dipengaruhi dening aplikasi asam Gallic minangka perantara sintetik kanggo produksi pyrogallol lan ester asam gallic digunakake ing industri pangan lan farmasi.Aplikasi Asam Gallic minangka agen anti-karat ing proses reresik produksi semikonduktor sing mbutuhake kualitas kemurnian sing dhuwur kanthi orane tilak logam supaya ora ana sirkuit cendhak, bakal nyurung pasar industri elektronik ing taun-taun mbesuk.

iconSpesifikasi

Asam Gallic (kelas elektronik)

Item

spesifikasi

katon

bubuk putih entheng

kemurnian

≥99,0%

mundhut ing pangatusan

≤10%

Sisa ing ignition

≤0,1%

klorida

≤0,01%

sulfat

≤0,01%

logam

Al

≤50 ppb

Au

≤50 ppb

Ag

≤50 ppb

B

≤50 ppb

Ba

≤50 ppb

Cd

≤50 ppb

Ca

≤150 ppb

Cr

≤50 ppb

Co

≤50 ppb

Cu

≤50 ppb

Fe

≤100 ppb

Ga

≤50 ppb

K

≤50 ppb

Li

≤50 ppb

Mg

≤50 ppb

Mn

≤50 ppb

Ni

≤50 ppb

Na

≤50 ppb

Pb

≤50 ppb

Sr

≤50 ppb

Sn

≤50 ppb

Sb

≤50 ppb

Ta

≤50 ppb

Ti

≤50 ppb

Zn

≤100 ppb

Babagan kita

Leshan Sanjiang Biological Technology Co., Ltd.

18 taun sajarah, Spesialisasi ing Pabrik asam gallic lan produk seri extract gallic liyane;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita