Hubungi kita kanggo sampel gratis

Asam Gallic (kelas industri)

Katrangan singkat:

jeneng produk:Asam galat (kelas industri)

Jeneng kimia:3,4,5-Asam trihidroksibenzoat

Formula struktural:C7H6O5/ 170,12 g / mol

produk asli produksi


Detail Produk

Tag produk

jeneng produk: Asam galat (kelas industri)

Jeneng kimia:3,4,5-Asam trihidroksibenzoat

Formula struktural:C7H6O5/ 170,12 g / mol

KASUS:149-91-7

5995-86-8 (monohidrat)

Properti:Produk iki bubuk kristal putih utawa putih, larut ing 85 bagean banyu, 6 bagean etanol, 2 bagean banyu sing nggodhok, lan rada larut ing eter.

Kualitasindek:Produk kasebut tundhuk karo standar Eropa (tingkat siji), standar JIS nasional Jepang (tingkat siji), US Pharmacopoeia edisi 27th, lan produk kualitas paling dhuwur.

Cara / cara nggunakake:Produk iki akeh digunakake ing industri pharmaceutical, pewarna, kimia lan sintesis organik, lan uga kanggo analisis logam langka.

Panyimpenan:Kelembapan-bukti, cahya-bukti, panyimpenan nutup

Packing:tas anyaman njaba plastik njero, bobot net 25 kg

high

iconAplikasi

Adhedhasar Jinis, pasar Asam Gallic wis dipérang dadi kelas Pharma, Food Grade, Industrial Grade, Electronic Grade.Pharma Grade ndominasi Asam Gallic global amarga aplikasi Asam Gallic minangka standar kanggo nemtokake konten fenolik analisis ing produk farmasi.Kajaba iku, minangka antioksidan, asam Gallic bisa mbela awak saka radikal bebas lan karusakan oksidatif lan sifat anti-inflamasi saka asam Gallic nggawe luwih migunani amarga akeh penyakit kesehatan sing muncul saka inflamasi. marang alergi uga.

1. Digunakake minangka agen hemostatic astringent lan internal ing sistem urin ing medicine.

2. Digunakake kanggo nggawe tinta nulis tinta biru permanen.

3. Digunakake minangka bantuan operasi ing printing stencil lan printing lithographic.

4. Produk iki digunakake minangka bantuan pangembangan fotografi.

5. Produk iki bisa digunakake kanggo solusi perak halida ing fotografi kanggo entuk stabilitas panyimpenan jangka panjang lan ngilangi masalah sing ora jelas ing negatif.

6. Produk iki minangka agen ikatan kanggo adhesive cyanoacrylate.

7. Digunakake ing penyamakan lan pewarna rambut.

8. Produk iki digunakake minangka stabilizer koloid ing produksi sisih.

9. Produk iki digunakake minangka mordant ing produksi kertas colored lan fiberboard colored.

10. Nambahake 0,01-0,04% saka bobot asam sesquitic kanggo rumus kothak bangunan basis gypsum bisa nambah kekuatan.

11. Digunakake minangka reagen analitik kanggo alkaloid, logam lan asam anorganik.

iconSpesifikasi

Spesifikasi

Kelas industri

Standar implementasine

Standar perusahaan

kemurnian

≥99%

Pangeringan mundhut

≤10%

Sisa ing ignition

≤0,1%

TEngen kene

≤180

Kelarutan banyu

Bening tanpa kekeruhan

klorida

≤0,02%

sulfat

≤0,02%

kandungan tannin

Tanpa kekeruhan

Skala produksi

600T / Y

Packing

Kantong anyaman, 25kg / tas

Leshan Sanjiang Biological Technology Co., Ltd.

18 taun sajarah, Spesialisasi ing Pabrik asam gallic lan produk seri extract gallic liyane;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita