Hubungi kita kanggo sampel gratis

Asam Gallic (Kelas Farmasi)

Katrangan singkat:

jeneng produk:Asam Gallic (Kelas Farmasi)

Jeneng kimia:3,4,5-Asam trihidroksibenzoat

Formula struktural:C7H6O5/ 170,12 g / mol

produk asli produksi


Detail Produk

Tag produk

jeneng produk:Asam Gallic (Kelas Farmasi)

Jeneng kimia:3,4,5-Asam trihidroksibenzoat

Formula struktural:C7H6O5/ 170,12 g / mol

KASUS: 149-91-7

5995-86-8 (monohidrat)

Properti:Produk iki bubuk kristal putih utawa putih, larut ing 85 bagean banyu, 6 bagean etanol, 2 bagean banyu sing nggodhok, lan rada larut ing eter.

Kualitasindek: Produk kasebut tundhuk karo standar Eropa (tingkat siji), standar JIS nasional Jepang (tingkat siji), US Pharmacopoeia edisi 27th, lan produk kualitas paling dhuwur.

Migunakake/cara nggunakake:Produk iki akeh digunakake ing industri pharmaceutical, pewarna, kimia lan sintesis organik, lan uga kanggo analisis logam langka.

Panyimpenan:Kelembapan-bukti, cahya-bukti, panyimpenan nutup

Packing:tas anyaman njaba plastik njero, bobot net 25 kg

high

iconAplikasi

Ing industri kesehatan lan medis, asam Gallic digunakake kanggo perawatan kanker, minangka anti-natoni, nyedhiyakake sifat antioksidan, mupangat kanggo pasien diabetes lan minangka kegiatan anti-jamur.Panjaluk Asam Gallic ing Industri Pangan & Minuman lan Industri Farmasi minangka faktor penting sing bisa nyengkuyung tuwuhing Pasar Asam Gallic global ing mangsa ngarep.Kajaba iku, aplikasi Asam Gallic ing kosmetik lan fashion, utamane kanggo nggawe pewarna kanggo produk kulit lan rambut, minangka kauntungan sing luwih apik kanggo Industri fashion rambut, digambarake kanggo bahan bakar Asam Gallic global.minangka antioksidan, asam Gallic bisa mbela awak saka radikal bebas lan karusakan oksidatif lan sifat anti-inflamasi saka asam Gallic nggawe malah luwih migunani amarga akeh penyakit kesehatan muncul saka inflammation. Aplikasi medis bakal dadi pasar sing paling cepet berkembang amarga properti saka asam Gallic minangka pemulung radikal sing duweni potensi kanggo nyegah lan efek terapeutik ing pirang-pirang penyakit, ing ngendi stres oksidatif wis kena pengaruh, kalebu penyakit kardiovaskular, kanker, gangguan neurodegeneratif lan nalika tuwa.Pasar kegiatan biologi bakal tuwuh kanthi aplikasi Asam Gallic amarga ngasilake macem-macem kegiatan biologis kayata antibakteri, anti-jamur, antivirus, anti-inflamasi, antioksidan, antikanker, anti-diabetes.

iconSpesifikasi

Spesifikasi

Kelas farmasi

Standar implementasine

BP2003

Assay

≥99,5%

Pangeringan mundhut

≤1%

Sisa ing ignition

≤0,1%

TEngen kene

≤100

Kelarutan banyu

Bening tanpa kekeruhan

klorida

≤0,02%

sulfat

≤0,02%

kandungan tannin

Tanpa kekeruhan

Skala produksi

200 T/Y

Packing

ember kardus, 25kg/drum


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita