Hubungi kita kanggo sampel gratis

Asam Gallic kemurnian dhuwur

Katrangan singkat:

jeneng produk:Asam Gallic kemurnian dhuwur

Jeneng kimia:3,4,5-Asam trihidroksibenzoat

Formula struktural:C7H6O5/ 170,12 g / mol

Produk asli produksi


Detail Produk

Tag produk

jeneng produk:Asam Gallic kemurnian dhuwur

Jeneng kimia:3,4,5-Asam trihidroksibenzoat

Formula struktural:C7H6O5/ 170,12 g / mol

KASUS:149-91-7

5995-86-8 (monohidrat)

indeks kualitas:Produk kasebut tundhuk karo standar Eropa (tingkat siji), standar JIS nasional Jepang (tingkat siji), US Pharmacopoeia edisi 27th, lan produk kualitas paling dhuwur.

Migunakake/cara nggunakake: Produk iki akeh digunakake ing industri pharmaceutical, pewarna, kimia lan sintesis organik, lan uga kanggo analisis logam langka.

Panyimpenan:Kelembapan-bukti, cahya-bukti, panyimpenan nutup

Packing:tas anyaman njaba plastik njero, bobot net 25 kg

high

iconAplikasi

Aplikasi asam Gallic minangka kemampuan anti-jamur lan anti-virus kanggo ningkatake fungsi leukosit sing ngilangi patogen, nyumbang kanggo sistem kekebalan sing luwih sehat lan kuwat.Kelas panganan bakal dadi segmen sing paling cepet tuwuh amarga aplikasi Asam Gallic minangka anti-mikroba, anti-karsinogenik, lan anti-mutagenik lan antioksidan bakal mengaruhi pasar Gallic global ing industri panganan.Salajengipun, nggunakake Asam Gallic kanggo ngitung isi phenol ing macem-macem analytes utamané digunakake dening industri pangan.Kelas industri bakal dipengaruhi dening aplikasi asam Gallic minangka perantara sintetik kanggo produksi pyrogallol lan ester asam gallic digunakake ing industri pangan lan farmasi.Aplikasi Asam Gallic minangka agen anti-karat ing proses reresik produksi semikonduktor sing mbutuhake kualitas kemurnian sing dhuwur kanthi orane tilak logam supaya ora ana sirkuit cendhak, bakal nyurung pasar industri elektronik ing taun-taun sing bakal teka.

iconSpesifikasi

Asam Gallic (kelas elektronik)

Item

spesifikasi

katon

bubuk putih entheng

Wêdakakêna putih

kemurnian

≥99%

Pangeringan mundhut

≤10%

Sisa ignition

≤0,1%

Kekeruhan (NTU)

≤10

Kandungan klorida

≤0,01%

Kandungan sulfat

≤0,001%

logam

Al

≤500

ppb

Au

≤500

ppb

Ag

≤500

ppb

B

≤500

ppb

Ba

≤500

ppb

Cd

≤500

ppb

Ca

≤500

ppb

Cr

≤500

ppb

Co

≤500

ppb

Cu

≤500

ppb

Fe

≤500

ppb

Ga

≤500

ppb

K

≤500

ppb

Li

≤500

ppb

Mg

≤500

ppb

Mn

≤500

ppb

Ni

≤500

ppb

Na

≤500

ppb

Pb

≤500

ppb

Sr

≤500

ppb

Sn

≤500

ppb

Sb

≤500

ppb

Ta

≤500

ppb

Ti

≤500

ppb

Zn

≤500

ppb

18 taun sajarah, Spesialisasi ing Pabrik asam gallic lan produk seri extract gallic liyane;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita