Hubungi kita kanggo sampel gratis

Methyl Gallate (Electronic Grade)

Katrangan singkat:

jeneng produk:Methyl gallate (kelas elektronik)

Metil gallateminangka senyawa fenolik.Iku metil ester saka asam gallic.

NOMER CAS:99-24-1

produk asli produksi


Detail Produk

Tag produk

jeneng produk:Methyl gallate (kelas elektronik)
Metil gallateminangka senyawa fenolik.Iku metil ester saka asam gallic.
NOMER CAS:99-24-1
Alias:Metil 3,4,5-trihydroxybenzoate;metil 3,4,5-trihidroksi benzoat
Formula molekul:C8H8O5
Bobot molekul: 184.1461
jeneng Inggris:Metil gallate
Kapadhetan:1,501 g/cm3
Alias:Metil gallate
Titik nyala:190,8°C
Titik lebur:201-203°C
Titik didih:450,1 ℃ ing 760mmHg
Packing:ember kardus 25kg

jia-zhi

iconProperti

Kristal prismatik monoklinik (metanol).Larut ing banyu panas, etanol(10 mg/ml) ,eter Digunakake minangka penengah kanggo biphenyl bisphenol lan obat liyane.Uga minangka antioksidan karet

Metil gallate, uga dikenal minangka metil 3 utawa asam metil galloic, minangka anggota saka kelas senyawa sing dikenal minangka ester galloil.Galloyl ester minangka senyawa organik sing ngandhut turunan ester saka asam 3,4,5-trihydroxybenzoic.Metil gallate rada larut (ing banyu) lan senyawa asam banget (adhedhasar pKa).Metil gallate bisa ditemokake ing peach lan pomegranate, sing ndadekake metil gallate minangka biomarker potensial kanggo konsumsi produk panganan kasebut.Metil gallate minangka senyawa fenolik.Iku metil ester saka asam gallic

iconAplikasi

Aplikasi Methyl gallate minangka agen anti-karat Photosensitizer ing proses reresik produksi semikonduktor sing mbutuhake kualitas kemurnian sing dhuwur kanthi orane tilak logam sing sithik banget kanggo nyegah sirkuit cendhak, bakal nyopir pasar industri elektronik ing taun-taun sing bakal teka.

iconSpesifikasi

BATCH NO.

210301

ANALISIS ITEM

STANDAR ANALISIS

LAPORAN ANALISIS

KEmurnian(%)

≥99.9

99.95

ASAM GALLIC(%)

≤0.1

0.04

TITIK LEleh ℃

198.0-203.0

202.0-203

RUNTUH ON PENGERING %

≤0.5

0.07

SISA NYAMBAK %

≤0.1

0.020

WARNA

≤100

<100

logam

Al

≤50

ppb

Au

≤50

ppb

Ag

≤50

ppb

B

≤50

ppb

Ba

≤50

ppb

Cd

≤50

ppb

Ca

≤50

ppb

Cr

≤50

ppb

Co

≤50

ppb

Cu

≤50

ppb

Fe

≤50

ppb

Ga

≤50

ppb

K

≤50

ppb

Li

≤50

ppb

Mg

≤50

ppb

Mn

≤50

ppb

Ni

≤50

ppb

Na

≤50

ppb

Pb

≤50

ppb

Sr

≤50

ppb

Sn

≤50

ppb

Sb

≤50

ppb

Ta

≤50

ppb

Ti

≤50

ppb

Zn

≤50

ppb

0916-1
0916-2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita