Hubungi kita kanggo sampel gratis

Metil Gallate

Katrangan singkat:

jeneng produk:Metil gallate

Metil gallateminangka senyawa fenolik.Iku metil ester saka asam gallic.

NOMER CAS:99-24-1

produk asli produksi


Detail Produk

Tag produk

jeneng produk:Metil gallate
Metil gallateminangka senyawa fenolik.Iku metil ester saka asam gallic.
NOMER CAS:99-24-1
Alias: Metil 3,4,5-trihydroxybenzoate;metil 3,4,5-trihidroksi benzoat
Formula molekul:C8H8O5
Bobot molekul: 184.1461
jeneng Inggris: Metil gallate
EINECS: 202-741-7
Kapadhetan:1,501 g/cm3
Alias:Metil gallate
Titik nyala: 190,8°C
Titik lebur: 201-204°C
Titik didih:450,1 ℃ ing 760mmHg
Packing:ember kardus 25kg

jia-zhi

iconKatrangan Properti

Kristal prismatik monoklinik (metanol).Larut ing banyu panas, etanol(10 mg/ml) ,eter Digunakake minangka penengah kanggo biphenyl bisphenol lan obat liyane.Uga minangka antioksidan karet

iconKedadeyan Alam

Iki ditemokake ing Terminalia myriocarpa, Bergenia ciliata (Bergenia wulu) lan Geranium niveum.

Iki ditemokake ing ekstrak woh Paeonia anomala

Uga ditemokake ing anggur.

iconAplikasi

Metil gallate wis ditliti sacara ekstensif amarga nduweni aktivitas biologis akeh kayata tumindak antiplatelet, nglindhungi karusakan DNA marang stres oksidatif, nyuda cedera paru-paru sing disebabake dening fosgene, ngurangi stres oksidatif diabetes, lan aktivitas antiapoptotik.Iki nglindhungi macem-macem sel kalebu sel ati, sel ginjel, sel jantung, sel saraf, lan sel lemak saka stres oksidatif sing disebabake dening bahan kimia kayata hidrogen peroksida.Iku upregulates enzim antioksidan.Iki nyegah telung enzim kunci sing penting kanggo siklus urip HIV kalebu reverse transcriptase, protease, lan integrase.Metil gallate nyegah replikasi HIV-1 ing sel TZM-BL sing kena infeksi pseudovirus.

iconSpesifikasi

BATCH NO.

210303

ANALISIS ITEM

STANDAR ANALISIS

LAPORAN ANALISIS

Penampilan

Kristal putih

Kristal putih

Kemurnian (%)

≥99.9

99.93

ASAM GALLIC (%)

≤0.1

0.04

TITIK LEleh ℃

198.0-203.0

202.0-203.0

RUGI PANGERING (%)

≤0.5

0.07

SISA DIBUKA (%)

≤0.1

0.012

WARNA

≤100

<100

Logam Berat (ppm)

≤10

<10

Kandungan logam

Fe (ppm)

≤0.5

<0.5

Ing (ppm)

≤0.5

<0.5

Mg (ppm)

≤0.5

<0.5

Al (ppm)

≤0.5

<0.5

K (ppm)

≤0.5

<0.5

Mn (ppm)

≤0.5

<0.5

Ni (ppm)

≤0.5

<0.5

Cu (ppm)

≤0.5

<0.5

Zn (ppm)

≤0.5

<0.5

Ca (ppm)

≤0.5

<0.5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita