Hubungi kita kanggo sampel gratis

Kabar

  • Research Progress of Gallic Acid

    Kemajuan Riset Asam Gallic

    Asam Gallic minangka perantara obat lan antioksidan kanggo panganan, kosmetik lan panganan.Bisa digunakake minangka bahan mentah kanggo resin ionisasi semikonduktor.Produk dekarboksilasi, asam pyrogallic, minangka agen kontras film film, sensitizer termal kanggo fotografi inframerah, lan ...
    Waca liyane
  • Congratulations to Sanjiang bio-tech  for updating   ISO 9001 certification

    Sugeng Sanjiang bio-tech kanggo nganyari sertifikasi ISO 9001

    Leshan Sanjiang nggunakake sumber daya kehutanan khusus China kanggo pangolahan lan ekspor sing jero kanggo entuk devisa, dadi perusahaan utama sing makmurake rakyat lan makmurake desa kanggo mbangun deso sosialis anyar, nyegerake ekonomi lokal lan nguntungake rakyat....
    Waca liyane
  • New equipment upgrading

    Nganyarke peralatan anyar

    Bioteknologi Leshan Sanjiang nggunakake sumber daya Linte kanthi lengkap kanggo pangolahan lan ekspor sing jero kanggo entuk ijol-ijolan manca, dadi perusahaan utama sing nyukupi warga lan kabupaten kanggo mbangun deso sosialis anyar, lan nyemangati ekonomi lokal kanggo entuk manfaat saka ...
    Waca liyane
  • Application of proply gallate

    Aplikasi saka proply gallate

    Propil gallate (PG), uga dikenal minangka propyl gallate, nduweni rumus molekul C10H12O5.Massa molekul relatif yaiku 212.21.Minangka Chinese "Standar Higienis kanggo Panggunaan Aditif Pangan" (GB2760-2011) stipulate: Propyl gallate bisa digunakake ing lemak pangan, panganan gorengan, iwak garing pro ...
    Waca liyane
  • Development of high-purity gallic acid and its application in electronic chemistry

    Pangembangan asam gallic kemurnian dhuwur lan aplikasi ing kimia elektronik

    Bahan kimia elektronik umume nuduhake bahan kimia khusus kanggo industri elektronik.Saiki, ana puluhan ewu varieties, kang njaluk syarat kualitas dhuwur, konsumsi kurang, syarat dhuwur kanggo kebersihan lingkungan produksi lan nggunakake lan upgrat ...
    Waca liyane
  • Gallic Acid Preparation

    Preparation Asam Gallic

    Hidrolisis Asam Metode hidrolisis asam utamane dipérang dadi metode siji langkah lan metode rong langkah.Aliran proses utama persiapan rong langkah saka bahan mentah asam gallic → ekstraksi banyu panas → residu saringan → t...
    Waca liyane
  • Tannic Acid

    Asam Tannic

    Asam tannic minangka wangun spesifik tannin, jinis polifenol.Kaasaman lemah (pKa watara 6) amarga akeh gugus fenol ing struktur kasebut.Rumus kimia kanggo asam tannic komersial asring diwenehi minangka C76H52O46, sing cocog karo glukosa decagalloyl, ...
    Waca liyane
  • Gallic Acid Historical Context and Uses

    Konteks Sejarah lan Panggunaan Asam Gallic

    Asam Gallic minangka komponèn penting saka tinta wesi, tinta tulisan standar Eropa lan tinta gambar saka abad ka-12 nganti abad ka-19, kanthi sajarah nganti kekaisaran Romawi lan Gulungan Laut Mati.Pliny the Elder (23-79 AD) nerangake panggunaan asam gallic minangka ...
    Waca liyane