Hubungi kita kanggo sampel gratis

Sugeng Sanjiang bio-tech kanggo nganyari sertifikasi ISO 9001

    Leshan Sanjiang nggunakake sumber daya kehutanan khusus China kanggo pangolahan jero lan ekspor kanggo entuk devisa, dadi perusahaan utama sing makmurake rakyat lan makmurake desa kanggo mbangun deso sosialis anyar, nyegerake ekonomi lokal lan nguntungake rakyat.perusahaan kita nduweni kemampuan pangembangan ilmiah lan teknologi sing kuwat lan duwe pengalaman pirang-pirang taun ing riset lan pangembangan produk gall lan Tara jero-processing lan pangembangan personel ilmiah lan teknis, kanthi riset produk medis lan biokimia sing kondhang lan pangembangan personel ilmiah lan teknis, nindakake sawetara proyek riset utama tingkat nasional lan menteri, entuk sawetara prestasi lan paten ilmiah lan teknologi, lan kerja sama karo China Forestry The Academy of Sciences, Nanjing Forestry University, Northeast Forestry University lan perguruan tinggi lan universitas liyane sing kerja sama kanggo terus berkembang. produk alas proyèk Processing jero, lan produk mboko sithik mlebu pasar internasional.

        Leshan Sanjiang Biological Technology Co., Ltd. nandur modhal 30 yuta yuan ing fase pisanan, lan wis mbangun limang jalur produksi kanggo ngolah gall lan tara, kanthi output taunan 600 ton asam gallic, 300 ton propyl gallate, 200 ton. metil gallate, lan 200 ton produk seri asam tannic.

Adhedhasar kaluwihan kabijakan, kaluwihan sumber daya, lan kaluwihan talents, perusahaan netepi konsep "ngupayakake keunggulan lan operasi sing lestari", fase kapindho proyek kasebut bakal ngalih saka seri asam gallic intermediet farmasi, aditif panganan, lan produk kimia sing apik. kanggo biopharmaceuticals lan kimia elektronik.produk anyar nyoba kanggo break monopoli manca, lan kontribusi kanggo pangembangan industri elektronik tliti dhuwur domestik

     Kanggo teknologi lan upgrade produksi,Leshan sanjiang bio-tech wis nganyari sertifikat otentikasi sistem manajemen kualitas anyar ing 2 Juni 2021

sistem manajemen mutu selaras karo:

GB / T19001-2016 / ISO 9001:2015

sistem manajemen mutu organisasi ditrapake kanggo: Produksi produk tanin Gallnut sing diproses kanthi jero
iso9001-2015


Wektu kirim: Jul-26-2021