Hubungi kita kanggo sampel gratis

Nganyarke peralatan anyar

Bioteknologi Leshan Sanjiang nggunakake sumber daya Linte kanthi lengkap kanggo pangolahan lan ekspor sing jero kanggo entuk devisa, dadi perusahaan utama sing nggegirisi rakyat lan kabupaten kanggo mbangun deso sosialis anyar, lan nyemangati ekonomi lokal kanggo kepentingan rakyat;perusahaan kita nduweni kemampuan pangembangan ilmiah lan teknologi sing kuwat lan duwe pengalaman pirang-pirang taun ing gall, riset produk seri pangolahan jero Tara lan pangembangan personel ilmiah lan teknis, kanthi riset lan pangembangan produk medis lan biokimia domestik sing kondhang, ditindakake personel ilmiah lan teknis. sawetara proyek riset utama tingkat nasional lan menteri, entuk sawetara prestasi lan paten ilmiah lan teknologi, lan kerja sama karo China Forestry The Academy of Sciences, Universitas Kehutanan Nanjing, Universitas Kehutanan Timur Laut lan perguruan tinggi lan universitas liyane kerja sama kanggo terus ngembangake alas. produk proyèk Processing jero, lan produk mboko sithik mlebu pasar internasional.Adhedhasar kaluwihan kawicaksanan, kaluwihan sumber daya, lan kaluwihan sumber daya manungsa, perusahaan netepi konsep "ngupayakake keunggulan lan operasi sing lestari".Tahap kapindho proyek kasebut bakal pindhah saka seri asam gallic intermediet farmasi, aditif panganan, lan produk kimia sing apik menyang biofarmasi lan kimia elektronik.Produk, break monopoli manca, lan kontribusi kanggo pangembangan industri elektronik tliti dhuwur domestik.新设备0531-1 新设备0531 新设备0531-2 新设备0531-3


Wektu kirim: Jun-01-2021