Hubungi kita kanggo sampel gratis

Kemajuan Riset Asam Gallic

    三江2

   Asam Gallic minangka perantara obat lan antioksidan kanggo panganan, kosmetik lan panganan.Bisa digunakake minangka bahan mentah kanggo resin ionisasi semikonduktor.Produk dekarboksilasi, asam pyrogallic, minangka agen kontras film film, sensitizer termal kanggo fotografi inframerah, lan benzena.Inhibitor polimerisasi etilena lan polystyrene, lan liya-liyane, digunakake ing obat, percetakan tekstil lan pewarnaan, perawatan pertambangan, bahan kimia, mesin, pertahanan nasional, industri ringan, plastik lan elektronik, panganan, pertanian lan industri liyane.Asam Gallic lan seri biologis minangka bahan kimia sing larang regane.Produk kasebut kalebuasam gallic industri, asam gallic kemurnian dhuwur, asam gallic kelas elektronik, asam pyrogallic, metil gallate, propyl gallate, lsp;

Produksi asam gallic kanthi hidrolisis kimia minangka proses produksi tradisional.Titik utama proses iki yaiku: hidrolisis tannin sing ora lengkap, ngasilake asam gallic sing kurang, kualitas produk sing ora stabil, karat peralatan sing serius, lan ora bisa nggunakake bahan mentah sing kurang konten kayata gall Beihua Cina, biaya produksi dhuwur, panggunaan karbon aktif kanggo dekolorisasi gedhe, lan sing luwih penting yaiku cairan sampah organik duweni polusi lingkungan sing serius;

Masalah utama ing metode fermentasi yaiku pembentukan enzim biologis lan hidrolisis tanin ditindakake ing reaktor sing padha.Kahanan kasebut angel digayuh kanthi optimal, nyebabake siklus reaksi luwih suwe (luwih saka 3 dina), hidrolisis tannin sing ora lengkap, lan sisa tannin 15%-20%.Ngarahake kekurangan metode fermentasi, riset babagan proses enzimatik anyar wis dikembangake ing saindenging jagad.

Konversi enzimatik asam gallic tannic kanggo ngasilake asam gallic nduweni karakteristik rong fase persiapan biokatalis lan reaksi biotransformasi.Dibandhingake karo metode hidrolisis kimia, fitur paling penting saka metode enzimatik yaiku biohidrolisis lengkap, lan glukosa produk sing dihidrolisis bisa digunakake minangka sumber energi lan karbon kanggo metabolisme biokatalis, sing ora mung nambah panggunaan sumber daya sing efektif. , nanging uga Cairan sampah fermentasi gampang kanggo nangani.Kondusif kanggo perlindungan lingkungan industri.Cara kimia lan cara biologi duwe ciri dhewe.Kanthi nggunakake sumber daya sing bisa dianyari bio, riset babagan nyiapake asam galat kanthi metode biologis nggawe riset babagan persiapan asam gallic kanthi empedu kanthi jero.


Wektu kirim: Nov-10-2021