Hubungi kita kanggo sampel gratis

Produk

  • Gallic Acid (Industrial Grade)

    Asam Gallic (kelas industri)

    jeneng produk:Asam galat (kelas industri)

    Jeneng kimia:3,4,5-Asam trihidroksibenzoat

    Formula struktural:C7H6O5/ 170,12 g / mol

    produk asli produksi

  • Gallic Acid(Electronic Grade)

    Asam Gallic (kelas elektronik)

    jeneng produk:Asam galat (kelas elektronik)

    Jeneng kimia: 3,4,5-Asam trihidroksibenzoat

    Formula strukturala: C7H6O5/ 170,12 g / mol

    Produk asli produksi

  • High purity Gallic acid

    Asam Gallic kemurnian dhuwur

    jeneng produk:Asam Gallic kemurnian dhuwur

    Jeneng kimia:3,4,5-Asam trihidroksibenzoat

    Formula struktural:C7H6O5/ 170,12 g / mol

    Produk asli produksi

  • Gallic Acid(Pharmaceutical Grade)

    Asam Gallic (Kelas Farmasi)

    jeneng produk:Asam Gallic (Kelas Farmasi)

    Jeneng kimia:3,4,5-Asam trihidroksibenzoat

    Formula struktural:C7H6O5/ 170,12 g / mol

    produk asli produksi

  • Methyl Gallate

    Metil Gallate

    jeneng produk:Metil gallate

    Metil gallateminangka senyawa fenolik.Iku metil ester saka asam gallic.

    NOMER CAS:99-24-1

    produk asli produksi

  • Methyl Gallate (Electronic Grade)

    Methyl Gallate (Electronic Grade)

    jeneng produk:Methyl gallate (kelas elektronik)

    Metil gallateminangka senyawa fenolik.Iku metil ester saka asam gallic.

    NOMER CAS:99-24-1

    produk asli produksi

  • Propyl Gallate(Feed Grade)

    Propil Gallate (Feed Grade)

    jeneng produk:Propil Gallate (Feed grade)

    minangka ester sing dibentuk saka kondensasi asam gallic lan propanol.

    Wiwit taun 1948, antioksidan iki ditambahake ing panganan sing ngandhut lenga lan lemak kanggo nyegah oksidasi

    produk asli produksi

  • Propyl Gallate(Food Grade FCC-IV)

    Propil Gallate (Food Grade FCC-IV)

    Pjeneng produk:Propil Gallate (Food grade FCC-IV)
    minangka ester sing dibentuk saka kondensasi asam gallic lan propanol.
    Wiwit taun 1948, antioksidan iki ditambahake ing panganan sing ngandhut lenga lan lemak kanggo nyegah oksidasi

  • Propyl Gallate(Pharmaceutical Grade)

    Propil Gallate (Kelas Farmasi)

    jeneng produk:Propil Gallate (Kelas Farmasi)
    minangka ester sing dibentuk saka kondensasi asam gallic lan propanol.
    Wiwit taun 1948, antioksidan iki ditambahake ing panganan sing ngandhut lenga lan lemak kanggo nyegah oksidasi

  • Pyrogallol

    Pirogallol

    Pambuka: Pirogallol

    minangka reagen kimia lan bahan mentah kimia kanthi macem-macem kegunaan.Iki diprodhuksi kanthi cara sing pisanan disiapake dening Scheele (1786): pemanasan asam gallic.Saiki asam gallic dipikolehi saka tannin.Pemanasan nyebabake dekarboksilasi 。 Digunakake sacara wiyar ing sintesis farmasi, pewarna, panganan, pestisida lan produk elektronik

  • Tannic Acid

    Asam Tannic

    jeneng produk:Asam tannic

    Jeneng kimia: 1,2,3,4,6-penta-O-{3,4-dihydroxy-5-[(3,4,5-trihydroxybenzoyl)oxy]benzoyl}-D-glucopyranose

    Jeneng liya: Acidum tannicum, Asam Gallotannic, Asam Digallic, Gallotannin, Tannimum, Quercitannin, tanin kulit Oak, Asam Quercotannic, Asam Querci-tannic, Asam Querco-tannic