Hubungi kita kanggo sampel gratis

Propil Gallate (Feed Grade)

Katrangan singkat:

jeneng produk:Propil Gallate (Feed grade)

minangka ester sing dibentuk saka kondensasi asam gallic lan propanol.

Wiwit taun 1948, antioksidan iki ditambahake ing panganan sing ngandhut lenga lan lemak kanggo nyegah oksidasi

produk asli produksi


Detail Produk

Tag produk

jeneng produk:Propil Gallate (Feed grade)
minangka ester sing dibentuk saka kondensasi asam gallic lan propanol.
Wiwit taun 1948, antioksidan iki ditambahake ing panganan sing ngandhut lenga lan lemak kanggo nyegah oksidasi

Penampilan:Bubuk kristal putih

Jeneng kimia:Propil 3,4,5-trihydroxybenzoate

Formula molekul: C10H12O5

Bobot molekul: 212.21

Titik lebur:146-149 ℃

Nomer CAS:121-79-9

Alias: Propil 3,4,5-trihydroxybenzoate;n-Propil gallate;Asam galat n-propil ester;n-Propil 3,4,5-trihydroxybenzoate;3,4,5-Trihydroxybenzoic acid propyl ester;Propil ester asam galat;nipa 49;nipagallin p;n-propil ester saka asam 3,4,5-trihydroxybenzoic;Progallin P;Tenox PG

bing-zhi

iconProperti

Produk iki bubuk kristal putih nganti putih susu, ora ana ambune.Larut ing 1000 bagean banyu, 3 bagean eter utawa 2000 bagean lenga kacang.

iconSpesifikasi

Patuh karo standar nasional GB3263-2008 lan British Pharmacopoeia 2013 edition, US Pharmacopoeia 34th edition, standar reagen kimia, standar FCC-IV panganan Amerika.

iconMigunakake

Propyl gallate ora karsinogenik lan nduweni keracunan akut sing kurang, ora ana keprihatinan kanggo aktivitas genotoksik.Produk iki utamane digunakake minangka aditif antioksidan ing lemak, panganan sing ngandhut lenga lan preparat farmasi.PG uga minangka antioksidan larut lenga sing diidini. ing China lan digunakake ing luar negeri.China nemtokake manawa produk kasebut bisa digunakake kanggo lemak sing bisa ditonton, panganan sing digoreng, biskuit, mie instan, sega masak instan, kacang kaleng, produk iwak garing lan produk daging babi sing diobati. Iki digunakake minangka quencher negara triplet lan antioksidan ing mikroskop fluoresensi.

iconPanyimpenan

Simpen ing wadhah sing ditutup adoh saka cahya lan aja kontak karo logam.

iconPacking

Produk dikemas ing drum karton (¢ 360 × 500) kanthi bobot net 25 kg saben tong.

iconSpesifikasi

Spesifikasi

Feed kelas

Standar implementasine

GB3263-2008

isi

98-102%

Mundhut ing Pangatusan

≤0,5%

Asam Gallic

≤1,0%

Sisa ignited

≤0,15%

Titik lebur

146-150

Pb

1 ppm maks

As

3ppm maks

Skala produksi

500T/Y

Packing

ember kardus, 25kg/drum

0916-1
0916-2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita