Hubungi kita kanggo sampel gratis

Propil Gallate (Feed Grade)

  • Propyl Gallate(Feed Grade)

    Propil Gallate (Feed Grade)

    jeneng produk:Propil Gallate (Feed grade)

    minangka ester sing dibentuk saka kondensasi asam gallic lan propanol.

    Wiwit taun 1948, antioksidan iki ditambahake ing panganan sing ngandhut lenga lan lemak kanggo nyegah oksidasi

    produk asli produksi