Hubungi kita kanggo sampel gratis

Propil Gallate (Kelas Farmasi)

Katrangan singkat:

jeneng produk:Propil Gallate (Kelas Farmasi)
minangka ester sing dibentuk saka kondensasi asam gallic lan propanol.
Wiwit taun 1948, antioksidan iki ditambahake ing panganan sing ngandhut lenga lan lemak kanggo nyegah oksidasi


Detail Produk

Tag produk

jeneng produk: Propil Gallate (Kelas Farmasi)
minangka ester sing dibentuk saka kondensasi asam gallic lan propanol.
Wiwit taun 1948, antioksidan iki ditambahake ing panganan sing ngandhut lenga lan lemak kanggo nyegah oksidasi

Penampilan:Bubuk kristal putih

Jeneng kimia: Propil 3,4,5-trihydroxybenzoate

Formula molekul:C10H12O5

Bobot molekul:212.2

Titik lebur:146-149 ℃

Nomer CAS:121-79-9

Alias: Propil 3,4,5-trihydroxybenzoate;n-Propil gallate;Asam galat n-propil ester;n-Propil 3,4,5-trihydroxybenzoate;3,4,5-Trihydroxybenzoic acid propyl ester;Propil ester asam galat;nipa 49;nipagallin p;n-propil ester saka asam 3,4,5-trihydroxybenzoic;Progallin P;Tenox PG

bing-zhi

iconProperti

 Produk iki bubuk kristal putih nganti putih susu, ora ana ambune.Larut ing 1000 bagean banyu, 3 bagean eter utawa 2000 bagean lenga kacang.

iconSpesifikasi

Patuh karo standar nasional GB3263-82 lan British Pharmacopoeia 2013 edition, US Pharmacopoeia edisi 34th, standar reagen kimia, standar FCC-IV panganan Amerika.

iconAplikasi

Propyl Gallate(Farmaceutical grade) bisa digunakake minangka standar referensi farmasi kanggo nemtokake analit ing formulasi farmasi lan cairan lemak kanthi kromatografi lan spektrofotometri.Standar sekunder farmasi kanggo aplikasi ing kontrol kualitas, nyedhiyakake laboratorium farmasi lan pabrikan alternatif sing trep lan efektif kanggo nyiapake standar kerja ing omah.

Propyl gallate minangka antioksidan fenolik sintetik (SPA) sing digunakake ing aditif panganan kanggo nyandhet utawa ngatur oksidasi lipid.SPA larang regane, umume kasedhiya lan efisien banget dibandhingake karo mitra alami.

iconPanyimpenan

Simpen ing wadhah sing ditutup adoh saka cahya lan aja kontak karo logam.

iconPacking

Produk dikemas ing drum karton (¢ 360 × 500) kanthi bobot net 25 kg saben tong.

iconSpesifikasi

Spesifikasi

Kelas farmasi

Standar implementasine

BP2013

Isi

≥99,5%

Mundhut ing Pangatusan

≤0,5%

Asam Gallic

≤0,5%

Sisa ignited

≤0,1%

Titik lebur

146-150

logam abot

≤10ppm

Pb

1 ppm maks

As

3ppm maks

Hg

1 ppm

Skala produksi

200T / Y

Packing

ember kardus, 25kg/drum

Babagan kita

Leshan Sanjiang Biological Technology Co., Ltd.

18 taun sajarah, Spesialisasi ing Pabrik asam gallic lan produk seri extract gallic liyane;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita