Hubungi kita kanggo sampel gratis

Pirogallol

Katrangan singkat:

Pambuka: Pirogallol

minangka reagen kimia lan bahan mentah kimia kanthi macem-macem kegunaan.Iki diprodhuksi kanthi cara sing pisanan disiapake dening Scheele (1786): pemanasan asam gallic.Saiki asam gallic dipikolehi saka tannin.Pemanasan nyebabake dekarboksilasi 。 Digunakake sacara wiyar ing sintesis farmasi, pewarna, panganan, pestisida lan produk elektronik


Detail Produk

Tag produk

Pambuka: Pirogallol

minangka reagen kimia lan bahan mentah kimia kanthi macem-macem kegunaan.Iki diprodhuksi kanthi cara sing pisanan disiapake dening Scheele (1786): pemanasan asam gallic.Saiki asam gallic dipikolehi saka tannin.Pemanasan nyebabake dekarboksilasi.Iki digunakake sacara wiyar ing sintesis farmasi, pewarna, panganan, pestisida lan produk elektronik

Penampilan:Bubuk kristal putih

Jeneng kimia:Benzene-1,2,3-triol

Jeneng liya:1,2,3-Trihydroxybenzene, Asam Pirogalat

Formula molekul:C6H3(OH)3

Bobot molekul: 126.11

Titik lebur:309°C

Nomer CAS:87-66-1

properti:Produk iki minangka bubuk kristal putih mengilap, larut ing 2 bagean banyu, 1 bagean etanol utawa 2 bagean eter.

jiao-xing

iconSpesifikasi

Inbaris karo standar industri nasional LY-T 2862;selaras karo "standar reagen kimia" AS;Versi Lawson V lan spesifikasi reagen K8780 standar nasional Jepang.

iconFitur

Titik lebur yaiku 131~134 ℃, titik didih 309 ℃, Kapadhetan relatif 1,46.UVλmaks2. 88nm nalika pH = 5,4 ing banyu.Larut ing banyu, alkohol, eter, rada larut ing benzena, kloroform lan karbon disulfida.

iconPanyimpenan

Supaya Kelembapan lan cahya, nutup tightly, ora kontak karo logam.

iconPacking

Produk kasebut dikemas ing drum karton kanthi bobot net 25 kg saben tong.

iconAplikasi

1. Aditif kosmetik

2. Katalis penting lan aditif ing industri kimia

3. Agen ngurangi kuat lan fungisida ing obat

4. Salah rumus penting feed

5. Highly efektif lan kurang ampas pestisida

6. Bahan imaging anyar, agen flotasi metalurgi

iconSpesifikasi

Spesifikasi

Standar implementasine

AR

CP

Standar Perusahaan

kemurnian

≥99,5%

≥99,0%

≥98,0%

Titik lebur

131~136

131~136

131~136

Sisa ing ignition

≤0,025%

≤0,05%

≤0,1%

Kelarutan banyu

Bening tanpa kekeruhan

Bening tanpa kekeruhan

klorida

≤0,001%

≤0,002%

sulfat

≤0,010%

≤0,010%

Tes asam gallic

Tanpa kekeruhan

Tanpa kekeruhan

logam abot

≤10 ug/g

Packing

Kantong anyaman, 25kg / tas

ember kardus, 25kg/drum

ember kardus,25 kg/

Babagan kita

Leshan Sanjiang Biological Technology Co., Ltd.

18 taun sajarah, Spesialisasi ing Pabrik asam gallic lan produk seri extract gallic liyane;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita