Hubungi kita kanggo sampel gratis

Riset lan Pangembangan

Riset lan Pangembangan

r001-001

Hse Chung-Yun

Hse Chung-Yun, salah sawijining Pencipta Leshan Sanjiang, ilmuwan kayu, peneliti utama Institut Riset Selatan Departemen Kehutanan Pertanian AS, lan akademisi Akademi Ilmu Kayu Internasional.Dheweke wis menangake "Penghargaan Riset Ilmiah lan Inovasi Paling Tinggi" saka Departemen Pertanian AS lan "Penghargaan Persahabatan" Pemerintah China lan penghargaan liyane.

DSC03635

Tim riset

Tim kasebut wis nindakake sawetara proyek riset nasional lan menteri utama, lan entuk sawetara prestasi lan paten ilmiah lan teknologi.

src=http___www.bulader.com_repository_image_1f9CPlZGRHeoGfx8SpIFeQ.png&refer=http___www.bulader

Kerjasama Riset

Kerjasama karo Akademi Kehutanan Cina, Universitas Kehutanan Nanjing, Universitas Kehutanan Timur Laut lan perguruan tinggi lan universitas liyane kanggo terus ngembangake proyek pangolahan jero produk alas