Hubungi kita kanggo sampel gratis

Asam Tannic

Katrangan singkat:

jeneng produk:Asam tannic

Jeneng kimia: 1,2,3,4,6-penta-O-{3,4-dihydroxy-5-[(3,4,5-trihydroxybenzoyl)oxy]benzoyl}-D-glucopyranose

Jeneng liya: Acidum tannicum, Asam Gallotannic, Asam Digallic, Gallotannin, Tannimum, Quercitannin, tanin kulit Oak, Asam Quercotannic, Asam Querci-tannic, Asam Querco-tannic


Detail Produk

Tag produk

jeneng produk:Asam tannic

Asam tannic minangka wangun spesifik tannin, jinis polifenol.Kaasaman lemah (pKa watara 6) amarga akeh gugus fenol ing struktur kasebut.Rumus kimia kanggo asam tannic komersial asring diwenehi minangka C76H52O46, sing cocog karo glukosa decagalloyl, nanging nyatane minangka campuran glukosa polygaloyl utawa ester asam polygalloyl quinic kanthi jumlah molekul galloyl saben molekul saka 2 nganti 12 gumantung saka sumber tanduran sing digunakake kanggo ngekstrak asam tannic.Asam tannic komersial biasane diekstrak saka bagean tanduran ing ngisor iki: Polong Tara (Caesalpinia spinosa), kacang gall saka Rhus semialata utawa Quercus infectoria utawa godhong sumac Sisilia.

Jeneng kimia: 1,2,3,4,6-penta-O-{3,4-dihydroxy-5-[(3,4,5-trihydroxybenzoyl)oxy]benzoyl}-D-glucopyranose

Jeneng liya: Acidum tannicum, Asam Gallotannic, Asam Digallic, Gallotannin, Tannimum, Quercitannin, tanin kulit Oak, Asam Quercotannic, Asam Querci-tannic, Asam Querco-tannic

Formula molekul:C76H52O46,

Bobot molekul: 1701.19

Titik lebur:decomposes ndhuwur 200°C

Nomer CAS : 1401-55-4

indeks kualitas:Produk kasebut tundhuk karo standar nasional GB5308-85.

dan-ning-suan

iconMigunakake

1. Produk iki akeh digunakake ing ekstraksi lan manufaktur tinta wesi asam.

2. Digunakake kanggo ngasilake agen penyamakan kulit, mordant, koagulan karet, agen protein, precipitant alkaloid.

3. Produk farmasi, kayata bahan baku sinergis sulfa (TMP).

4. Bahan baku kanggo nyiapake asam medicinal, asam pyrogallic lan obat sulfa uga minangka bahan mentah kanggo ngasilake asam gallic lan pyrogallol.

5. Panggunaan resin sing digawe saka tannin wis diselidiki kanggo mbusak merkuri lan metilmerkuri saka larutan.Tannin imobilisasi wis diuji kanggo mbalekake uranium saka banyu segara.

6. Tannin bisa digunakake kanggo produksi primer anti-korosif.

iconPanyimpenan

Kelembapan-bukti lan cahya-bukti, panyimpenan disegel

iconPacking

Kantong kertas Kraft, bobot net 25 kg

iconSpesifikasi

Spesifikasi

Kelas industri

Standar implementasine

LY/T1300-2005

Isi

≥81%

Pangeringan mundhut

≤9%

Materi sing ora larut banyu

≤0,6%

warna

≤2.0

Packing

Kantong kertas kraft, 25 kg / tas

Skala produksi

300T / Y

Babagan kita

Leshan Sanjiang Biological Technology Co., Ltd.

18 taun sajarah, Spesialisasi ing Pabrik asam gallic lan produk seri extract gallic liyane;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita